Ring i dag    51 33 85 35

Industrilakering

Vi udfører lakering på mange forskellige overflader

MK Autolakering løser en lang række forskellige lakeringsopgaver. Fra lakering af døre og skabslåger til lakering af møbler, maskiner og butiksinventar. 

MK Autolakering udfører lakering på overflader af træ, aluminium, stål og diverse kunststoffer. Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.


Lad os puste liv i dit nye køkken

Har du længe haft den overvejelse om at købe nyt køkken:

  • Du kan se dit køkkenbord er blevet slidt
  • Du kan se gulvet ikke er så skinnende som det engang var

Problemet ligger i den store kapital indsprøjtning der ligger i det. Hvad hvis vi fortæller dig der er en meget billigere og aktuel løsning som kan forvandle dit gamle køkken til et nyt renoveret et, som stadigvæk beholder den gamle æstetik og jeres personlige præg. Det handler helt enkelt om en renovering, og kræver selvfølgelig et flot håndarbejde, en god kvalitet samt en super service, som vi kan stå inde for, der bliver leveret. Budgettet bliver langt mindre end at investere i et nyt køkken, og vi garantier at det er den absolutte bedste løsning på et køkkenproblem.


Du skal have lov til at ringe eller skrive til os, så kan vi lave et uforpligtende tilbud, som netop passer på dit behov og budget.